Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Saturday, 17 March 2012

si hensem lg skali blakon...

Sesiapa peminat aiman hakim ridza,boleh la tgk lakonan die lg skali kat cerita Friday i'm in love kat slot aurora tv9...Qi qhushairi pown da blakon gk..& si comel izara aishah pown ada...

cerita mcm menarikk..boleh bc sini ya untuk lebih lanjut...

4 Pengulas Tegar:

Muhammad Saiazuan Norhalik [jwb balik] said...

ni plakon vanila cokelat kan?

dieyla [jwb balik] said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik yup plakon vanilla coklat..

Cik Amal [jwb balik] said...

saya peminat dia!!
hehe
HENSOME haihh


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

dieyla [jwb balik] said...

@Cik Amal kann..mmg hnsem..hihi
owh yke? mnjdi ke? slalu je dila wt tp xpnh jd..kui3