Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Sunday, 18 March 2012

Macam angin??

1st quest...apa yg korang fhm mcm angin? ikt tafsiran msg2 la kn... tp mlm ni ak nk tnye la pndpt korng..mcm mana nak face orang yg perangai mcm angin?

yg bila mana perangai dia jap ok,jap tak dgn kita...apa perasaan korang? hidup terasa serabut ke korang akn wt bnd sme gk kt org tu? die mcm nk cri kslhn korang..mcm xley tgk hdup korang tenang & aman...mst da je bnd cm die xpuas hti ngn korang..

apa korang akan buat?

mood~confusing :(

8 Pengulas Tegar:

Muhammad Saiazuan Norhalik [jwb balik] said...

macam angin? hmm takleh nak express..

dieyla [jwb balik] said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik xley nk express? pe mksdnye xley express? prgai org tu?

Anonymous [jwb balik] said...

angin ptt lawan dgn puting beliung..kasi padam org tu.hehehe

dieyla [jwb balik] said...

@Anonymous hahaha mcm mne tu puting beliung?

Anonymous [jwb balik] said...

pe kata cik dila goggle tgk camne puting beliung tu..hehe

dieyla [jwb balik] said...

@Anonymous hehe btol la tu..mmg jpe la kn fakta2 psl puting beliung :)

Anonymous [jwb balik] said...

biasenye kalau org angin ngn kite,mesti perangai kite yang sebenarnye angin..klu x org xangin ngn kita...saya rase awak ni seorang yang angin kot..tgk muka pon tau...jgn mara..gurau2 je..

dieyla [jwb balik] said...

@Anonymous huhu ntah la..mybe la..