Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Friday, 28 October 2011

Jom memberi service terbaik ramai-ramai kepada ‘customer’…



Ini bukan service after sale ya tuan-tuan & puan-puan sekalian…service yang disebut ini adalah community servive dalam BM nya ialah khidmat komuniti.. kami under subjek personal development dikehendaki menjalankan 1 khidmat komuniti yang dijalankan di beberapa kampung yang bertuah yang telah dipilih oleh pihak UiTM serta para pensyarah yang terlibat untuk kami menyumbangkan tenaga muda kami di kampung-kampung bertuah itu.. kami dibahagikan kepada beberapa kumpulan yang mana telah dibahagikan mengikut kampung-kampung tertentu.. jam 7.30 pagi dah kena berkumpul…kami ni dikatakan akan join venture dengan program anak angkat tapi xtaw la yang terlibat ngn program ank angkat tu brapa orang..

Kampung yang bertuah menerima khidmat muda kumpulan kami yang salah seorang ahlinya ak, adalah Kg.Jejawi kalau xsilap..kepada sesiapa yang familiar dengan Perlis tu confirm taw la mana kampung ni terletak..manakala kumpulan lain ditugaskan ke Kuala Perlis.. yang syoknya sampai ke malam program kami…dijangka sampai kol 11 malam..macam-macam aktiviti akan dijalankan esok…

Kalau ikutkan senior kami sebelum ni sekejap je..xsampai malam pown..xtaw la knp kami ni special sgt sampai ke malam program..huhu

Hopefully program esok best la :)

6 Pengulas Tegar:

Saiazuan [jwb balik] said...

aik.. join OPKIM gk???

dah bca ctr opkim aku? http://eleventx.blogspot.com/2011/11/opkim-uitm-perlis-2011.html

dieyla [jwb balik] said...

@Saiazuan~sbnrnye xda la btol2 under program OPKIM tp group community service ak join ngn 1 group OPKIM kat kg jejawi xslp ak..haa dh bc..cm best je join OPKIM..ko taw dr ne da progrm tu?

Saiazuan [jwb balik] said...

aku join opkim uitm prlis :)

dieyla [jwb balik] said...

@Saiazuan~cam ne ko taw sal OPKIM ni? mmg uitm amk certain kos je ke?

ctk [jwb balik] said...

wah..besnyer g jalan2 kat kampung....

dieyla [jwb balik] said...

@ctk~mmg bes..tenang je :)