Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Monday, 12 September 2011

SYOK SANGAT3!!!!

Mood geram pown ada sebenarnya..malas dah satu hal nak dtg sini kan..yela kuliah dh mau strt..maka dari kejauhan aku naik la bas pada 10 sept untuk ke ARAUSTRALIA,PERTHLIS... kerana ikutkan jadual,kuliah strt 12 sept..
dengan perasaan 'rajin' maka sampai la di arau ni...dah smpi umg sewa,kms2 brg n umah sbb dh tggl selama 4 BULAN...sebab cuti sekejap ni la rasa 'rajin' nak datang..hhhhmmmm

Pada hari ini, 12sept dengan relaterpaksa datang la ke kampus dari umah dengan keadaan hujan lebat & beberapa kawasan banjir, g la kuliah kononnya...tapi apakan daya dh sampai sana barula dapat taw KULIAH MULA PADA 14 SEPT!!!!
geram,terkejut,menyesal,hampeyh.......semua ada sebab last minute dapat taw kelas strt rabu ini...kalau la taw dr awal2 lagi,dengan hujan & sbhgian dh bnjir dengan bengkak gusinya lagi... mmg mai sini mlm ni bru brtolak la..nasib2 awal dtg dah dugaan macam ni...hmmmm :S  p apakan daya dh dtg sini siap dh g kampus baru taw kuliah strt lusa...Sabo jela~~ huhu :(

5 Pengulas Tegar:

jannatuladnin [jwb balik] said...

tu dugaan dlm menuntut ilmu namanya...bersabar dgn setiap dugaan drNYA..insyaAllah blsn terbaik akn diterima...good luck and take care

Saiazuan [jwb balik] said...

nasib baik banjir dah surut :D

dieyla [jwb balik] said...

jannatuladnin~ tula k.long..mmg dugaan la..insyaAllah aminn...take care too ;)


Saiazuan~ tula pasal...nsb baik dh surut..

ctk [jwb balik] said...

geramnyer lau jd cmni..potong ja nk tido lama2..huhu

dieyla [jwb balik] said...

@ctk~haaaa taw xpe...mmg hampeyh ler...