Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Friday, 26 August 2011

Salah ke?

Hari ni mood ok..tapi awl2 pagi lg dh da la sorng ni..entah la ape sbbnya...tbe2 je die msj setelah sekian lme syp..xslh nk msj..ak xkesa lgsg..coz ak mmg ska kwn ramai2..ntah pe2 la kn..tbe2 cte pnjg lebar..hehe 
Back to tittle~~ ada sorng hamba Allah ni..sblm ni dia duk msj2 la ak..the true is ak n dia xberapa knl..then da 1 hr tu..die da la duk melamar <haha cm nk kwin je> mengarut2...da la die nk aku ni ikt hajatnya..but honestly la ak tolak secara baik kn..then hr ni..tup2 die ckp sory lme xmsj coz terasa hati..terasa hati sbb ak ckp ak xbpe knl die..aikk dh mmg btol kn xbpe knl..xkan la nk menipu plk ckp KNL sgt2 kn..huhu
Emm slh ke kalau nk kwn je? Pendapat korang mcm mana eh..terdetik la juga persoalan kt minda ak ni kn..slh ke kalau stkt kwn je dlu..xkan la nk trima kalau hati xberkenan kn? lgpown pe kata mai trus minang law nk sgt..hahaha memain2..

2 Pengulas Tegar:

sara zainol [jwb balik] said...

diela.. ayu rasa xsalah.. jika boley jgn wat mereka salah faham dgn niat kita :) berkawan biar beribu.. ttp berkasih biarlah 1.. :D

dieyla [jwb balik] said...

sara zainol~ hmm kan ayu..dila pown rse cm tu..tp tula..dh dia nk kte cm tu kn..i agree wif u..bkwn biar seribu..berkasih biar 1..:)