Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Friday, 26 August 2011

Rumah Aku Dah Raya!!!

Aikk umah dah raya? yup rumah pown nak raya jugak la..ingat tuan die je nk raya? hehe kenapa dh raya? sbb malam ni dah dipasang lampu raya..or LAMPU LIP LAP..haha agak2 faham x lampu apa? alaaa lampu warna warni tu...hihi

ini la keadaannya :

Ini design ketupat...rasa mcm dh mlm raya dh..hihi

ini plak design kecik2..xtaw la nk ckp design pe..haha

haa ini la combination 2 jenis lampu lip lap :)

Waaaahhhhhhhhhhhhh!! makin  meriah terasa umah ku..X SABAR NK RAYA!!
 To all~ $elamat hari raya maaf zahir batin.. :) maaf jika ada tersalah silap kepada kalian

4 Pengulas Tegar:

jannatuladnin [jwb balik] said...

xsabar nk blk umah

dieyla [jwb balik] said...

blik la k.long cpt2..hehe

Saiazuan [jwb balik] said...

wah meriahnya dia :)

dieyla [jwb balik] said...

Saiazuan~jom la sama2 memeriahkan..hihi