Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Wednesday, 24 August 2011

Necklaces & bracelets giveaway.

Jalan2 keblog2 menarik...terjumpa la satu blog ni pasal GA..tertarik la nk join..hehe
so kepada kalian diluar sana yang nk join,cuba-cuba la ikut step ney ya :




  • 1st : follow sini utk tahu updates giveaway kalau ada perubahan hadiah atau tarikh tutup.
  • 2nd : buat entry tajuk : Necklaces & bracelets giveaway. macam saya dh buat ni..
  • 3rd :  tampal banner kat atas tu and link kan teros ke entry  ni.
  • 4th : tuliskan kod which necklace or bracelet yg korang nak. Haa for me,i choose ~B08, B07 & N05
  • 5th : tag 2 orang kawan anda yg berkenan dihati untuk tag.. like me do : CIK IJA & CIK MYRA
  • 6th : dah siap. tinggalkan link entry korang kat ruangan Comment blog Cik Fadzlina...


untuk makluman kalian > tarikh bukak : 22/08/2011. 1 petang. 
tarikh tutup : 10/10/2011. 10 malam.

7 Pengulas Tegar:

Fadzlina Zaman [jwb balik] said...

boley kasi id follower? fadz tengok kat profile tak de pun huhu

fatin hanani [jwb balik] said...

gud luck dear :)
salam perkenalan hee :D

dieyla [jwb balik] said...

Fadzlina~ dh follow la..xda eh?huhu mcm mne tu..

fatin~thnz dear :) salam perkenalan...

cik ija [jwb balik] said...

thnx diela tag..nak join jugak la:)

dieyla [jwb balik] said...

welcome cik ija..:) join2..

MyRaDeaN ♥ [jwb balik] said...

dila,.myra pon nk join,.huhu

dieyla [jwb balik] said...

Myra~join2 jgn xjoin..hihi