Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Sunday, 14 August 2011

Kerjaya baru dh mula siang td

Pagi td tepat kol 10 pg..tuan empunya blog ney & kakaknya dh mlakan kerjaya baru kami pd cuti ini..setelah sekian lme kerjaya ini tidak dpt dilakukan..haha pdhl bru je taun lepas stop jap... Nak taw pe kerjaya baru kami tu? haaa kami jadi pembuat biskut raya...hehe cam la gempak sgt kn..pe la sgt...hihi..

Menu 1st hr ney...BISKUT DAHLIA...kepada sesiapa yg belum taw mcm mne rpenya bskut dahlia ney...ha sni disertakan gmbr ya...
















2nd menu ialah...TART NENAS GULUNG...agak cerewet sbnrnye nk buat..tp pe2 pown wat sdri lg bez..:D

ney la tart nenas gulung...mst smue dh bse tgk kn..








maka,dh terhasil 2 jns bskut hr ini..sok smbng lg bskt len..mybe sok wat  BISKUT JAKARTA...NYUMMY~~

2 Pengulas Tegar:

sara zainol [jwb balik] said...

diella.. kasi sini skit kuih tu.. hahah lalalal~~

dieyla [jwb balik] said...

sara~hehe insyaAllah dila bwk sne if da lg rezeki..hehe