Usia blog

Daisypath Vacation tickers

$edikit Tentang Hamba Allah Ini ::

My photo
Kuala Lumpur, Terengganu, Malaysia
Nama diberi NUR ADILA AB RAHMAN..{CAHAYA KEADILAN}..I'm not single coz i have ALLAH,FAMILY & FRENS :: dilahirkan sebagai ank ke-5 dari 6 adik brdik..hidup bahagia sejak lahir di kediaman dengan 3 jejaka soleh + hensem & 4 wanita solehah + cantik iaitu my dad,mom,2 elder brothers,2 elder sisters & 1 younger sister:: I'm Cancer~~~ i like to be myself,so it's up to anyone who can or can't accept me as who i am...xska la owg hipokrit..bkwn la scra jujur insyaAllah akn lebih diberkati... ak xkesa law dtgur if da somethng mistake i've done but i really hate someone who critic without in good manner

BORNDAY~~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

GRADUATE DAY~~~

Daisypath Graduation tickers

Alert U're Time


Get your own Digital Clock

Sunday, 28 August 2011

DUIT RAYA GIVEAWAY...

JOM DAPAT DUIT RAYA...hehe 

1st of all korang kne la buat mcm ak buat ni kan..cara0caranya ialah dengan
  1. KENA la jd follower blog ni..
  2. Letak la gambar cm ats ni kat entry korng ni..
  3. Kena la sebut semua cm ak wt ni..iaitu..nama saya NUR ADILA AB RAHMAN,kampung sy kat KUALA TERENGGANU,warna baju raya sy warna BIRU & OREN & saya suka main MERCUN DAS.. haa ni la detail korang kene bg ya :)
  4. Then tinggalkan link korang kt komen entry ni 
DONE!! hehe moga2 dapat la kalau bertuah ya..hihi

2 Pengulas Tegar:

Muhammad Hafiz bin Zubir [jwb balik] said...

Assalamualaikum ! :)
keputusan dah diumukan ! :)
sorry lambat umumkan ! hehe :)
TAHNIAH !

http://birdsangry96.blogspot.com/2011/09/keputusan-duit-raya-giveaway.html

dieyla [jwb balik] said...

Muhammad Hafiz~waalaikummusalam :) oryte2..xpe2..xdpt ler..huhuhu its ok :D